Acties

Op deze pagina laten wij enkele van onze goede doelenacties zien. Lang niet alles, want wij werken ook in stilte mee aan activiteiten waar om begrijpelijke redenen geen publiciteit aan gegeven wordt. Al deze acties kosten op één of andere manier geld, van kleding tot brandstof. We zijn hiervoor afhankelijk van sponsoren en donateurs. Kijk op onze sponsorpagina hoe u ons kunt steunen!

15-03-2024 | Verjaardagsfeestje

Deze week ontvingen we het trieste bericht dat iedereen de verjaardag van Rianne zou gaan skippen... Dat laten we natuurlijk niet gebeuren! Één telefoontje en een postduif verder was dit feestelijke team klaar om haar verjaardag te komen vieren  Met dank aan de Instagrampagina FeestjeOpDeDeurmat!


14-02-2024 | Valentijnsactie

De jaarlijkse Valentijnsactie van Stichting Opkikker: vele pakketten zijn door onze piraten langsgebracht bij alle ambassadeursgezinnen in de regio Alphen!


26-12-2023 | Sophia Kinderziekenhuis

Op Tweede Kerstdag waren we samen met de mensen van Stichting Biezonder te gast in het Sophia Kinderziekenhuis, om daar samen met hun Kerstman cadeautjes rond te brengen bij de kinderen die helaas te ziek waren om met Kerst naar huis te gaan. 


05-12-2023 | Pakjesmysterie

Het Pakjesmysterie is een laagdrempelige actie waarbij iedereen mee kan zoeken naar verstopte cadeautjes. Via de sociale mediakanalen plaatsen de Pakjespieten hints waar de cadeaus te vinden zijn. Iedereen kan meedoen, want Sint is voor iedereen!


30-11-2023 | Wilhelmina Kinderziekenhuis

Op donderdag 30 november mochten Sint en zijn Pieten weer een van de meest dankbare en bijzondere bezoeken van het jaar afleggen. We waren te gast in het Wilhelmina Kinderziekenhuis om alle kinderen en hun ouders even een momentje de narigheid te laten vergeten. Blijft indrukwekkend en waardevol om te doen!


26-11-2023 | De Grote Sinterklaasshow

Dankzij verschillende bedrijven en particulieren was het ook dit jaar weer mogelijk om tickets weg te geven voor De Grote Sinterklaasshow in Theater Castellum! De doelgroep waren gezinnen waarbij theaterbezoek normaal financieel gezien niet haalbaar is, of gezinnen die het door ziekte of overlijden binnen het gezin zwaar hebben gehad in 2023. Dankzij de sponsoren kregen alle gezinnen ook nog een zak met cadeautjes mee naar huis. 


25-11-2023 | Sint in Oudshoorn

Traditiegetrouw bezochten Sint en een enorme hoeveelheid van zijn Pieten uiteraard ook weer Verpleeghuis Oudshoorn, waar de goedheiligman bij de jaarlijkse Sinterklaasbingo de getallen weer mocht opnoemen. De showpieten verzorgde tussendoor nog een aantal fantastische meezingmomenten. 


19-08-2023 | Piratendag St. Opkikker

Op een zonovergoten dag in augustus zijn onze piraten actief geweest voor Stichting Opkikker. Wij verzorgden het entertainment op deze dag en onze vrijwilligers begeleidden de verschillende activiteiten. Wat was het weer een feest!


01-07-2023 | Opkikkerdag

Ons team heeft vandaag de woeste wateren mogen trotseren bij Stichting Opkikker én voor een hoop sprookjesachtige ontmoetingen mogen zorgen! En wat buienrader ook mocht hebben aangegeven vandaag... het was een stralende dag! Fijn dat we er bij konden zijn, het was zeker weer een indrukwekkende dag.


04-06-2023 | Opkikkerdag

Op 4 juni waren we weer aanwezig bij een Opkikkerdag van Stichting Opkikker ! Het was weer een geweldige dag vol piraterij, schatten, pinguïns en heerlijk weer! Graag weer tot de volgende keer! 


14-05-2023 | Ambassadeursdag Opkikker

Op 14 mei was ons team actief bij de Ambassadeursdag van Stichting Opkikker in DierenPark Amersfoort , wat geweldig om te mogen doen! Ook super leuk om wat oude bekenden te zien van vorige Opkikkerdagen. 


04-05-2023 | Piraten in Wilhelmina Kinderziekenhuis

Op donderdag 4 mei hebben twee Piraten van de Fantasie Compagnie het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht bezocht. In navolging van Sint en zijn Pieten bezochten deze twee karakters de patiëntjes met een spannend verhaal, een ballonfiguur en natuurlijk wat echte piratenmunten. 

 

Wederom een ontzettend mooie ervaring, onbetaalbaar!18-12-2022 | Op pad met de Untouchables

Vandaag is ons Kerstteam op pad geweest voor een wel heel bijzonder bezoek. Op uitnodiging van Untouchables MC brachten we een bezoek aan een groep alleenstaande moeders en kinderen die een moeilijke periode doormaken en nu veilig zijn. Dankzij een hoop gulle sponsoren kwamen we zeker niet met lege handen en hebben we er voor de moeders en kinderen een bijzondere middag van kunnen maken. 1 TEAM 1 TAAK, zoals ze bij de Untouchables MC zouden zeggen, we zijn erg blij vandaag onderdeel te zijn geweest van dit team!27-11-2022 | Een Sint Voor Ieder Kind

Mede dankzij Rotary Alphen-Woubrugge en Kiwanis Rijn en Gouwe konden een groot aantal gezinnen gratis naar De Grote Sinterklaasshow in Theater Castellum. Na de voorstelling werden onze gasten uitgenodigd in een speciale foyer waar zij uit handen van Sinterklaas ook nog een zak met cadeautjes voor het hele gezin kregen. 26-11-2022 | Sinterklaas in Oudshoorn

Op 26 november reed de Sint ook Verpleeghuis Oudshoorn niet voorbij. Samen met veel van zijn Pieten kwam hij voor de traditionele bingo naar het gezellige dorpsplein van het verpleeghuis. Speciaal voor deze gelegenheid had de Sint ook een klein draaiorgeltje meegenomen, uiteraard met de bekende Sinterklaasliedjes.24-09-2022 | Opkikkerdag

Meerdere keren per jaar verlenen wij onze medewerking aan een dag van Stichting Opkikker. Zo ook op 24 september. Onze fantasiekarakters waren aanwezig in De Eemhof en hebben weer veel gezichten doen glimlachen op deze geweldige dag. 27-08-2022 | Opkikker Piratendag

Wat een geweldige dag! Vandaag was onze piratencrew aanwezig bij de speciale Piratendag van Stichting Opkikker! Wat kunnen die kinderen goed zwaardvechten, kanonschieten, haaien vangen, arrrrr roepen en schatzoeken zeg! (En nog veel meer!) 💜💚🐸

 14-06-2022 | Opkikkerdag

Meerdere keren per jaar verlenen wij onze medewerking aan een dag van Stichting Opkikker. Op 14 juni waren onder andere onze piraten aanwezig in De Eemhof. Check het filmpje hiernaast!


1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.