De uittocht van Sinterklaas

Na de vele huisbezoeken, bedrijfsshows, bezoeken aan scholen, winkelcentra en verenigingen en de Grote Sinterklaasshow is het voor Sinterklaas en zijn Pieten weer tijd om Alphen aan den Rijn te verlaten en terug te gaan naar Spanje. Niet voor alle kinderen is het logisch dat Sinterklaas dit in alle stilte doet, is er vanaf 2019 hier verandering in gekomen. De Fantasie Compagnie organiseert de Uittocht van Sinterklaas.

6 december 2022

Helaas hebben we vanwege meerdere factoren moeten besluiten om de Uittocht van Sinterklaas dit jaar niet door te laten gaan. 😔

Volgend jaar maken we er een onvergetelijk feest van! Voor nu wil Sinterklaas jullie ontzettend bedanken voor alle mooie tekeningen en de enthousiaste reacties bij de theatershow, tijdens huisbezoeken of feestjes bij bedrijven, scholen en instellingen.

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen om de leukste periode van het jaar nóg leuker te maken. Interesse of meer informatie? Mail naar vrijwilligers@fantasiecompagnie.nl

Locatie

 

De locatie zal later bekend worden.


1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.