Sint en Piet komen naar je toe!

De mensen van de Fantasie Compagnie hebben ruime ervaring in het verzorgen van een bezoek van Sint en zijn Pieten. Van sfeervol huisbezoek tot grote bedrijfsshow op maat kun je bij ons terecht. Een bezoek van Sint en zijn Pieten is uiteraard altijd maatwerk, vul bij interesse daarom het aanvraagformulier in en we denken graag met je mee!

 

Let op:

 

Uiteraard houden wij ons ook aan de regelgeving die op het moment van het bezoek geldt. Mocht er iets wijzigen waardoor de doorgang van uw bezoek mogelijk in gevaar komt, dan nemen wij vanzelfsprekend contact met u op om te kijken naar een creatieve oplossing. 

 

Speciaal voor deze bijzondere tijd is het ook op een aantal dagen mogelijk om een live videoconnectie te maken met het kasteel van Sinterklaas, waar de Pieten druk bezig zijn met alle cadeautjes en ongetwijfeld tijd hebben voor een praatje waarin zij veel van de kinderen weten te vertellen. En met een beetje geluk komt Sinterklaas ook nog even in beeld om te luisteren naar het zingen in de huiskamer. 


Last minute boeken?

Dat kan! En ook nog eens heel voordelig! Bekijk hieronder de mogelijkheden. Mail voor de beschikbaarheid naar de planning

 

22-11-2020 Bezoek Sinterklaas 30 minuten  € 30,-

22-11-2020 Flitsbezoek Sint 15 minuten € 15,-
Huisbezoek Sint en Pieten

Bij het Sinterklaasfeest in huiselijke kring draait het natuurlijk altijd om één grote vraag: Heeft Sinterklaas tijd in zijn drukke schema om bij ons langs te komen? Hoe hij het doet, we weten het nog steeds niet.. maar over het algemeen heeft de Sint altijd wel een mogelijkheid om bij iedereen langs te komen. 

 

Sinterklaas heeft tijd voor ieder kind, van jong tot bijna net zo oud als hijzelf. Zijn Pieten zorgen voor de vrolijke noot en helpen de Sint met het uitdelen van strooigoed. Als alle kinderen aan de beurt zijn geweest is het tijd voor "Dag Sinterklaasje", maar uiteraard niet voordat de Sint de cadeaus naar binnen heeft laten brengen.

 

30 minuten | € 45,- inclusief strooigoed

(excl. reiskosten vanaf Alphen a/d Rijn) Pietenteam

Voor iedereen die geen buurman heeft om op de deur te kloppen komen de Pieten van de Fantasie Compagnie graag de cadeautjes bezorgen. Uiteraard kennen de Pieten de namen van de kinderen en is er tijd voor een liedje en een gezellige groepsfoto. 

 

10-15 minuten | € 15,- inclusief strooigoed

(alleen te boeken in Alphen aan den Rijn)Live videogesprek

Speciaal voor de situatie rond Covid-19 bieden wij ook een live verbinding met het kasteel van Sinterklaas aan. Op beeld zien de kinderen de Pieten hard aan het werk met alle cadeautjes, de Pieten praten met de kinderen en weten veel over ze te vertellen. Met een beetje geluk komt Sinterklaas ook nog even af op het zingen dat via de videoverbinding het kasteel binnenkomt.

 

15-20 minuten | € 20,-Bedrijfsshow

Menig personeelsvereniging vertrouwt de Fantasie Compagnie de organisatie van het Sinterklaasfeest toe. Van een kleinschalig feest in de bedrijfskantine tot een show in het theater. Een bedrijfsshow is altijd maatwerk. Naast een bezoek van Sint en zijn Pieten kunnen ook onze andere karakters de show opleuken of zorgen wij voor andere vormen van entertainment zoals schminken of een springkussen. Informeer naar onze uitgebreide mogelijkheden.

 

vanaf 60 minuten | prijs afhankelijk van de show

(boek ruim op tijd)

Openbare evenementen

Uiteraard zijn de Sint en onze Pieten ook beschikbaar voor openbare evenementen en gelegenheden, bijvoorbeeld kermissen, markten en winkelcentra. Ook het volledig organiseren van een Sinterklaasintocht is voor onze ervaren mensen geen probleem. 

 

prijs afhankelijk van de wensen

(boek ruim op tijd)School, vereniging & instelling

Sint en zijn Pieten bezoeken ook graag scholen, verenigingen en instellingen met een op maat gemaakt programma. Van kinderdagverblijf tot verpleeghuis en van wijkvereniging tot manege; Sint en zijn Pieten weten overal op gepaste wijze een feestje te bouwen.

Informeer snel naar de mogelijkheden en boek ruim op tijd! 

 

prijs afhankelijk van de wensen

(boek ruim op tijd)