Fright Factory Psych Ward: lukt het jou om binnen te dringen in deze discutabele 'instelling', vol dolgedraaide bewoners en sadistische doktoren? En nog belangrijker... Kom je er ook weer uit? 

 

Tijdens deze editie van de Fright Factory brengen jullie een bezoek aan een luguber psychiatrisch ziekenhuis, met als doel om een van de patiënten te bevrijden. Een combinatie van bloedstollende scares en een aantal hersenkrakende puzzels maken deze Fright Factory weer tot een mooie uitdaging.

 

Tickets in de ticketshop!

Ik heb tickets, en dan?

We zien jullie graag op de door jullie gereserveerde tijd op de startlocatie. Let op: in tegenstelling wat veel mensen denken, is dit niet Poppodium MAX! Je meldt je bij de ingang van de vrachtwagenparkeerplaats ACHTER Poppodium MAX. Wees gerust: we gaan je niet in een voertuig zetten daar!

 

Met de auto of fiets

Parkeren kan gratis op het parkeerterrein aan De Bijlen. Na het parkeren loop je via de aangegeven route naar de startlocatie.

Openbaar vervoer

Vanaf station Alphen aan den Rijn neem je bus 147 naar Uithoorn. Stap uit bij halte Berendrecht. Van hieruit is het ongeveer 900 meter lopen naar het startpunt.


Startlocatie

Fright Factory 2023 groot succes!

Met het verplaatsen van de Fright Factory van de Herfstvakantie naar de Meivakantie namen we een risico. Is Alphen klaar voor een horror-event buiten de Halloweenperiode? Het antwoord is ja! Met twee uitverkochte avonden en één bijna uitverkochte avond wist men de Fright Factory te vinden. Uiteraard smaakt dit naar meer, dus de plannen voor volgend jaar borrelen al langzaam op. Uiteraard hebben we ook dit jaar weer bezoek gehad van de mensen van Scarezone. Een klein stukje uit de review: "Verhaaltechnisch zat het leuk in elkaar, de spelers hadden er zichtbaar zin in en aan het einde van de rit krijg je gewoon enorm veel voor de goedkope prijs van 5 euro."

 

Een woord van dank naar sponsoren Huurmaat, van der Laan Groepsvervoer en Blue Rent is zeker op zijn plaats: dankzij hen beschikten we over voldoende materialen!

 

NIEUWE DATUM!

In 2024 zal de Fright Factory Summer edition plaatsvinden van 26 t/m 28 juli. 


DE OPZET

Je zult begrijpen dat we nog niet teveel van de inhoud gaan verklappen. Wel is het voor het bestellen van de tickets handig om te weten dat je alles in een groepje van maximaal 6 personen doet. Grotere groepen zijn helaas niet mogelijk.


FRIGHT FACTORY?

De Fright Factory is een geweldige horror experience, waarin je door de acteurs meegenomen wordt in een spannend verhaal. 


VOOR WIE?

De adviesleeftijd voor deelname is 15 jaar of ouder. Jonger kan altijd, maar wij adviseren dan wel dat er volwassen begeleiding is.

 Onze spelregels

Door het kopen van een entreebewijs gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden:

 1. Door de opzet van de experience kan je bewegingsvrijheid beperkt worden en kun je je in een kleine ruimte bevinden.
 2. Wij maken gebruik van licht, geluid en theaterrook.
 3. Tijdens de experience krijg je te maken met acteurs. De kans bestaat dat zij je aanraken of heel dichtbij je komen.
 4. Deelnemers die niet zelfstandig kunnen lopen en kruipen kunnen helaas niet deelnemen.
 5. Gedurende de experience worden er beelden opgenomen die gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.
 6. Gekochte tickets worden niet retour genomen.
 7. Adviesleeftijd voor deelname is 16+.
 8. De Fantasie Compagnie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van personen of hun eigendommen.
 9. De instructies van de organisatie dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
 10. Het is tijdens de experience niet toegestaan om je telefoon te gebruiken.
 11. Het is niet toegestaan om andere bezoekers of acteurs of vrijwilligers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegenen.
 12. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen verkeren deelname aan de Fright Factory te ontzeggen.
 13. De organisatie is niet aansprakelijk voor door deelnemers geleden schade en/of opgelopen lichamelijk of psychisch letsel. Schade veroorzaakt aan zaken en/of personen van de organisatie zal door de organisatie op de aansprakelijke worden verhaald.
1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.