29 juni 2023: Fright Factory Paranormal Experience (spooktocht)

Voeg je bij het paranormale onderzoeksteam en ga op onderzoek uit naar alle vreemde en creepy gebeurtenissen van de laatste tijd in Alphen aan den Rijn. Spooktocht+ door omgeving Dagcamping en De Bijlen. +/- 45 min.

Adviesleeftijd: 15 jaar en ouder.  

 

Tickets via deze link


Fright Factory 2023 groot succes!

Met het verplaatsen van de Fright Factory van de Herfstvakantie naar de Meivakantie namen we een risico. Is Alphen klaar voor een horror-event buiten de Halloweenperiode? Het antwoord is ja! Met twee uitverkochte avonden en één bijna uitverkochte avond wist men de Fright Factory te vinden. Uiteraard smaakt dit naar meer, dus de plannen voor volgend jaar borrelen al langzaam op. Uiteraard hebben we ook dit jaar weer bezoek gehad van de mensen van Scarezone. Een klein stukje uit de review: "Verhaaltechnisch zat het leuk in elkaar, de spelers hadden er zichtbaar zin in en aan het einde van de rit krijg je gewoon enorm veel voor de goedkope prijs van 5 euro."

 

Een woord van dank naar sponsoren Huurmaat, van der Laan Groepsvervoer en Blue Rent is zeker op zijn plaats: dankzij hen beschikten we over voldoende materialen!

 

NIEUWE DATUM!

Na enkele jaren in oktober vonden we het een mooi moment om eens te kijken of horror ook buiten de Halloweenperiode aanslaat. Daarom opent de Fright Factory haar deuren op 28, 29 en 30 april 2023!


DE OPZET

Je zult begrijpen dat we nog niet teveel van de inhoud gaan verklappen. Wel is het voor het bestellen van de tickets handig om te weten dat je alles in een groepje van maximaal 6 personen doet. Grotere groepen zijn helaas niet mogelijk.


FRIGHT FACTORY?

De Fright Factory is een geweldige horror experience, waarin je door de acteurs meegenomen wordt in een spannend verhaal. Het thema van dit jaar is "The Apocalypse", dus dat belooft wat!


VOOR WIE?

De adviesleeftijd voor deelname is 16 jaar of ouder. 

 

De Fright Factory is niet geheel gelijkvloers. Is dit voor jou een uitdaging? Neem dan vooraf contact met ons op, we denken graag met je mee over de mogelijkheden!Onze spelregels

Door het kopen van een entreebewijs gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden:

 1. Door de opzet van de experience kan je bewegingsvrijheid beperkt worden en kun je je in een kleine ruimte bevinden.
 2. Wij maken gebruik van licht, geluid en theaterrook.
 3. Tijdens de experience krijg je te maken met acteurs. De kans bestaat dat zij je aanraken of heel dichtbij je komen.
 4. Deelnemers die niet zelfstandig kunnen lopen en kruipen kunnen helaas niet deelnemen.
 5. Gedurende de experience worden er beelden opgenomen die gebruikt kunnen worden voor promotionele doeleinden.
 6. Gekochte tickets worden niet retour genomen.
 7. Adviesleeftijd voor deelname is 16+.
 8. De Fantasie Compagnie is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van personen of hun eigendommen.
 9. De instructies van de organisatie dienen te allen tijde opgevolgd te worden.
 10. Het is tijdens de experience niet toegestaan om je telefoon te gebruiken.
 11. Het is niet toegestaan om andere bezoekers of acteurs of vrijwilligers hinderlijk, agressief, discriminerend of intimiderend te bejegenen.
 12. De organisatie behoudt zich het recht voor om deelnemers die onder invloed van alcohol of andere verdovende middelen verkeren deelname aan de Fright Factory te ontzeggen.
 13. De organisatie is niet aansprakelijk voor door deelnemers geleden schade en/of opgelopen lichamelijk of psychisch letsel. Schade veroorzaakt aan zaken en/of personen van de organisatie zal door de organisatie op de aansprakelijke worden verhaald.
1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.