Kom ons team versterken!

De Fantasie Compagnie is voor 100% een vrijwilligersorganisatie. Een enthousiast team van vrijwilligers is het jaar rond bezig met de organisatie van alle activiteiten. 

 

Om de activiteiten voor het goede doel te kunnen bekostigen, organiseren wij verschillende evenementen in opdracht van externe partijen. Zo verzorgen wij de organisatie én uitvoering van alle evenementen in Winkelcentrum de Atlas en Zwembad De Hoorn. 

 

Voor veel van onze activiteiten én enkele nieuw te ontwikkelen activiteiten zijn wij hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

 

Beperkt beschikbaar? Alle beetjes helpen! Schrijf je gewoon in en kijk wat je kunt doen, aangepast aan jouw agenda!

 

Meld je aan via deze link!


Flexibel vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk wanneer het jou uitkomt; wie wil dat nu niet? Om het vrijwilligerswerk in te plannen, werken wij met Inzetrooster. Inzetrooster is een rooster app voor vrijwilligers. Het inschrijven van diensten is eenvoudig geregeld.

 

Je ziet welke activiteiten er zijn, hoeveel mensen er nodig zijn en wie zich al heeft ingeschreven. Alles digitaal en altijd bereikbaar... ideaal!

Inzetrooster logo


Vacatures

De Fantasie Compagnie is een groeiende vrijwilligersorganisatie die zich veelvuldig inzet voor verschillende goede doelen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Door uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons team willen komen versterken.  


Coördinatoren m/v

Onze organisatie breidt steeds verder uit. Daardoor is het nodig om zaken meer te stroomlijnen. Hiervoor hebben wij onze organisatiestructuur met ingang van 1-2-2022 gewijzigd. Vijf coördinatoren nemen samen met het bestuur de dagelijkse leiding van de stichting op zich. De functieprofielen voor de twee openstaande vacatures staan hieronder, geïnteresseerden kunnen hun interesse kenbaar te maken en hun CV mailen naar info@fantasiecompagnie.nl

Download
Coördinator Halloween
Coördinator Halloween.pdf
Adobe Acrobat document 686.7 KB
Download
Coördinator Evenementen & Acties
Coördinator Evenementen en Acties.pdf
Adobe Acrobat document 823.2 KB

Algemeen vrijwilligers m/v

Als algemeen vrijwilliger bij de Fantasie Compagnie help je met het organiseren en uitvoeren van onze activiteiten. Je kunt bijvoorbeeld ingezet worden als acteur in een kostuum, of helpen met bijvoorbeeld het verkopen van consumpties of het maken van foto's of filmopnamen

 

Wij zoeken iemand met:

 • creativiteit en enthousiasme
 • goede sociale vaardigheden
 • indien gevraagd een positieve verklaring omtrent het gedrag (VOG)

Wat wij bieden:

 • uitdagende functie bij een jonge, steeds verder ontwikkelende vrijwilligersorganisatie
 • gezellig vrijwilligersteam
 • creatieve omgeving om je talenten verder te ontwikkelen

Interesse? Meld je direct aan via het aanmeldformulier (klik)

Meer informatie? Mail dan naar info@fantasiecompagnie.nl


Vrijwilligers Sinterklaas m/v

De Sinterklaastijd is onze drukste periode. In 2022 bijna 150 bezoeken aan huizen, scholen, bedrijven, instellingen en verenigingen. Daarnaast het Alphens Sinterklaasjournaal, de Grote Sinterklaasshow, de uittocht van Sinterklaas en andere openbare evenementen.

 

Verschillende taken/functies:

 • Als dagcoördinator zorgen voor een soepel verloop van de dag
 • Zorgen voor beheer, uitgifte en inname van de kleding
 • Als grimeur zorgen dat Sint en zijn Pieten perfect de deur uitgaan
 • Zorgen voor de catering op de dag
 • Meehelpen met alle technische/facilitaire zaken

Wij zoeken iemand met:

 • enthousiast is
 • goed kan samenwerken
 • mee wil helpen om onze organisatiedoelen te behalen.

Interesse? Meld je dan aan via info@fantasiecompagnie.nl 


Organisatoren m/v

Voor verschillende bestaande evenementen zoeken wij mensen die een bijdrage willen leveren aan de organisatie. Denk hierbij aan de Pietendisco, Grote Sinterklaasshow, Uittocht van Sinterklaas en Meet the Characters. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe (kinder)evenementen, dus mensen met goede ideeën zijn van harte welkom!

 

Wij zoeken iemand die:

 • enthousiast is
 • goede communicatieve vaardigheden heeft
 • wil helpen om onze organisatiedoelen voor 2023 te behalen.

Interesse? Meld je dan aan via info@fantasiecompagnie.nl 

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.