Actie: Olaf's Wintermysterie

Help jij Olaf alle snowgies te redden?

Olaf had één taak: oppassen op alle snowgies. Helaas is dat geweldig mislukt, ze zijn overal en nergens verspreid, vermoedelijk veelal in Park Zegersloot.

 

Komen jullie ze helpen zoeken? 

 

Op 30 december organiseert de Fantasie Compagnie voor de laatste keer dit jaar een spontane actie tijdens een lockdown. Dit keer is het Olaf's Wintermysterie. Tijdens deze winterse speurtocht door Park Zegersloot gaan de kinderen door middel van allemaal opdrachten aan de slag en lossen ze lopend het mysterie op. 

 

De tocht start bij Poppodium MAX en duurt ongeveer 60 minuten. De tijdsduur is afhankelijk van de snelheid van het oplossen van alle uitdagingen.   

 

Richtleeftijd: kinderen van groep 1 t/m 6.

De tocht richt zich op gezinnen, er zijn uitsluitend gezinstickets te koop. Gezien de huidige coronamaatregelen is het toegestaan om met het eigen gezin op pad te zijn. We vragen jullie om je hieraan te houden, daarnaast uiteraard aan de basismaatregelen. 

Ticketshop

Reserveer hieronder je tijdslot om mee te doen met het Wintermysterie.  Zorg dat je bij het invullen van je gegevens een mobiel telefoonnummer noteert dat je tijdens de speurtocht ook kunt gebruiken, een deel van de tocht is namelijk interactief. Een volle accu is dus aan te raden!

Helaas is Olaf's Wintermysterie helemaal uitverkocht!

Gezinsticket Wintermysterie

€ 5,00

  • Uitverkocht

We hebben in 2021 een aantal mooie acties achter de rug, blijf deze pagina en onze sociale media volgen voor meer gave activiteiten!