De dagen worden korter, er liggen meer dode bladeren op de grond en het het aantal zwarte katten op straat lijkt op mysterieuze wijze te zijn toegenomen. Dit kan maar één ding betekenen: Halloween komt er aan!

Halloween is de laatste jaren uitgegroeid van een klein feestje wat her en der lokaal werd gevierd tot een enorme happening vol evenementen en activiteiten gedurende de hele maand oktober. De Fantasie Compagnie beschikt over een ervaren team van scare actors die inzetbaar zijn bij tal van evenementen. Ook het opzetten en organiseren van complete horror/Halloween activiteiten behoort tot de opties. 

 

Sinds 2018 organiseert de Fantasie Compagnie de jaarlijkse Halloweenoptocht door het centrum van Alphen aan den Rijn, in 2021 kwam daar de horror experience ‘Fright Factory’ bij. Deze experience haalde direct dat jaar de Scare Award voor beste acteurs binnen.

 

Dat Halloween zich niet alleen beperkt tot de oktobermaand bewijst de Compagnie met de organisatie van verschillende horrortochten in de zomermaanden. Een ‘monsterjacht’ voor de kleine spookliefhebbers en een tocht vol bloedstollende horror voor de oudere durfals.

Uw Halloween-evenement meer laten leven door de aanwezigheid van onze ervaren scare actors? Een unieke ervaring, ook te combineren met andere vormen van entertainment. 

 

Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor de organisatie van uw Halloween evenement. 

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.