Ieder jaar begeleiden wij de Goedheiligman en zijn Pieten tijdens hun verblijf in Nederland. Dit doen wij door zijn agenda te beheren en alle huisbezoeken en bezoeken aan scholen, instellingen en bedrijven voor hem in te plannen. 

 

Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten en evenementen gedurende de periode. Met dit alles bekostigen wij onze actie Een Sint Voor Ieder Kind, waarmee we jaarlijks weer vele gezinnen een mooi moment bezorgen. Daarnaast bezoeken wij ook traditioneel twee verzorgingshuizen om de bewoners een geweldige middag te laten beleven.

 

Verhuur

 

Het team van de Fantasie Compagnie heeft ruime ervaring in het verzorgen van een bezoek van Sint en zijn Pieten. Voor een sfeervol huisbezoek tot een grote bedrijfsshow op maat kun je bij ons terecht. Een bezoek van Sint en zijn Pieten is uiteraard altijd maatwerk, vul bij interesse daarom het aanvraagformulier in en we denken graag met je mee! 

Bedrijven, scholen en instellingen

Bedrijven krijgen altijd een pakket op maat aangeboden. Voor de ene organisatie komen we op locatie in bijvoorbeeld de bedrijfskantine of aula van de school, voor de andere organisatie regelen wij de locatie. Van een grote bedrijfsshow tot een eenvoudige meet & greet, alles is mogelijk, we denken graag met u mee!

Publieke optredens

Sint en zijn Pieten zijn via de Fantasie Compagnie ook te vinden op evenementen, in winkelcentra, etc. Ook hiervoor geldt: niets is standaard, iedereen krijgt een unieke en fantastische ervaring!

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.