Op vrijdag 25 oktober 2019 organiseert De Fantasie Compagnie voor de tweede keer het Alphense Halloween Event in het centrum, met aansluitend een halloween kinderdisco in MAX. 

 

Wil je meelopen? De tickets voor dit evenement zijn voor € 1,50 te koop via het ticketsysteem van Alphens.nl


Route

De route begint op het Rijnplein. Van daaruit starten de groepen en lopen zij de aangegeven route. 

 

Onderweg zijn er een aantal stops waar de kinderen iets lekkers krijgen. Zit uw bedrijf op de route en wilt u meedoen? Mail dan snel naar info@fantasiecompagnie.nl 


Gezocht: vrijwilligers

Voor het begeleiden van de groepen zijn we op zoek naar vrijwilligers die (het liefst verkleed natuurlijk) met de groep mee willen lopen. Daarnaast zoeken we voor een hoop andere taken nog enthousiaste mensen. Wil je meehelpen? Geef je dan op via dit formulier

Bereikbaarheid/Parkeren

Wij adviseren om te parkeren bij MAX, zodat u aan het einde van de route direct kunt vertrekken met de auto of fiets. Voor MAX is een groot parkeerterrein waar u de auto kwijt kunt, fietsen kunnen op het terrein van MAX geparkeerd worden.


Sponsoring

Het organiseren van een evenement kost geld. Denk aan de kosten voor vergunning, veiligheidsplan, grime, catering vrijwilligers, etc. 

 

Gelukkig kunnen wij rekenen op de hulp van verschillende bedrijven en organisaties. De logo's vindt u onderaan deze pagina. Ook een bijdrage leveren in geld of goederen? Mail dan naar info@fantasiecompagnie.nl

Kosten

Onder het motto "Feest voor iedereen" is de deelname aan de halloweentocht en de entree voor de disco zo laagdrempelig mogelijk en vragen we slechts € 1,50 per deelnemer. 

 

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het doen van een vrijwillige bijdrage in de onkosten die wij voor dit evenement maken. U kunt dit doen bij de koffiebar in MAX of op het aanmeldpunt.


Deelname ouders

Ook de begeleidende ouders moeten zich inschrijven via het ticketsysteem. Vanwege de veiligheid mogen er echt maar 25 deelnemers per groep zijn, dit gaat dus om zowel kinderen als ouders. 


De Halloweentocht 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door