Wie woont in de leukste straat van Alphen?

Ook in 2024 organiseren de Stichting Twintig van Alphen en De Fantasie Compagnie weer de wedstrijd De Leukste Straat van Alphen. Op deze pagina lees je alle bijzonderheden en kun je jouw straat aanmelden.

Op zondag 3 maart is de Twintig van Alphen, al jaren dé klassieker aan het begin van het hardloopseizoen. De straten waar de lopers doorheen komen worden vaak uitbundig versierd. Dit kan natuurlijk altijd méér. Daarom de wedstrijd waarbij de verschillende straten de strijd met elkaar aangaan. 

Geeft jullie straat de deelnemers een enorm warm welkom? Zorgen alle leuke versieringen ervoor dat de lopers nét dat beetje extra energie krijgen om hun voorganger in te halen? Makkelijker gezegd: zijn jullie gewoon de leukste straat van Alphen? Grijp dan nu deze kans en doe mee met de stratenwedstrijd!

Welke straten gaat het om?

Woon je in de Lijsterlaan, Koolmeesstraat, 

Raafstraat, Briljantstaat, Kennedylaan, 

Wederikstraat, Aïdaplein, Lupinesingel,

Rigolettohof, Binkhorst, Loenhorst,

Oude Herenweg, Concertweg, Bachsingel,

Marsdiep, Churchilllaan, Oudshoornseweg, 
Stellingmolen, Korenmolen, Willem de Zwijgerlaan, Van Eijkstraat, Ruisdaelstraat,

Frans Halsstraat, van Boetzelaerstraat, 

Pieter Doelmanstraat, Castellumstraat, 

Stevinstraat, Ambonstraat, De Smethstraat

Hooftstraat, Thorbeckeplein, Thorbeckestraat

Bloemhofstraat of de Nicolaas Beetsstraat? Dan heb je geluk: jullie kunnen meedoen aan de wedstrijd!

 

Spreek met elkaar af wie de contactpersoon voor jullie straat gaat worden, ga naar de ticketshop en geef je straat op!

 

Startpakket

We helpen je graag een stukje op weg! Na je aanmelding ontvang je per mail een ticket waarmee je bij de Alphense Feestwinkel (Hooftstraat 137) een startpakket op kunt halen. 

 

 

Wat kunnen jullie winnen?

Naast de eeuwige roem belonen we de inzet van de Leukste Straat van Alphen natuurlijk met een prachtig straatnaambord en daarnaast nog een gave verrassing. 

 

Mogen de bewoners van de Van Boetzelaerstraat dit jaar een tweede bord plaatsen of pakt een van de andere straten nét even wat meer uit? We gaan het meemaken op 3 maart!

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.