Een Sint Voor Ieder Kind

Helaas leven er veel gezinnen in Nederland beneden de armoedegrens, of worden gezinnen geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen. Vaak schieten de kinderfeesten zoals Sinterklaas er dan bij in. 

 

Hoe geweldig is het als het kind dat normaal nooit in de kring kan vertellen dat hij cadeautjes heeft gekregen van Sinterklaas, vol trots het klaslokaal inkomt?! Of, hoe fijn is het om een gezin dat het zwaar heeft (gehad) of te maken heeft gehad met ziekte of overlijden een hart onder de riem te steken door een bezoek van Sint en zijn Pieten. Al enkele jaren proberen wij zo veel mogelijk gezinnen een geweldige ervaring te bezorgen. 

Hoe werkt het?

Gezinnen kunnen zich aanmelden (of aangemeld worden) via het onderstaande formulier. Onze vrijwilligers maken een serieuze selectie uit de aanmeldingen, de aanmelders krijgen zo snel mogelijk een reactie. De gezinnen mogen op bezoek bij de Sint of krijgen kaarten voor De Grote Sinterklaasshow. 

 

Wie mogen zich aanmelden?

In principe mag iedereen zichzelf aanmelden of iemand opgeven, personen die voldoen aan de onderstaande criteria maken een grote kans om daadwerkelijk uitgekozen te worden. 

  • woonachtig in de gemeente Alphen aan den Rijn (incl. Boskoop en Rijnwoude)
  • kinderen in de leeftijd tot 10 jaar

 

Aanmelden Een Sint Voor Ieder Kind

 

Voor 2023 is het helaas niet meer mogelijk om een gezin aan te melden. Houd onze socials in de gaten voor de actie van 2024!

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.