Een Sint Voor Ieder Kind

Hoe geweldig is het als het kind dat normaal nooit in de kring kan vertellen dat hij cadeautjes heeft gekregen van Sinterklaas, vol trots het klaslokaal in komt?! Of, hoe fijn is het om een gezin dat het zwaar heeft (gehad) ofte maken heeft gehad met ziekte of overlijden een hart onder de riem te steken door een bezoek van Sint en zijn Pieten. Al enkele jaren proberen wij zo veel mogelijk gezinnen een geweldige ervaring te bezorgen. 

Hoe werkt het?

Gezinnen kunnen zich aanmelden (of aangemeld worden) via het onderstaande formulier tussen 1 september en 31 oktober. Na de sluitingsdatum gaan onze vrijwilligers een serieuze selectie maken uit de aanmeldingen en krijgen de aanmelders zo snel mogelijk een reactie. De gezinnen maken kans op een bezoek van Sint en zijn Pieten of tickets voor de Grote Sinterklaasshow in Theater Castellum op 29 november. 

 

Wie mogen zich aanmelden?

In principe mag iedereen zichzelf aanmelden of iemand opgeven, personen die voldoen aan de onderstaande criteria maken een grote kans om daadwerkelijk uitgekozen te worden. 

  • woonachtig in de gemeente Alphen aan den Rijn (incl. Boskoop en Rijnwoude)
  • kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar

 

Aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.