Kerst Voor Ieder Kind

Helaas leven er veel gezinnen in Nederland beneden de armoedegrens, of worden gezinnen geconfronteerd met ingrijpende gebeurtenissen. Vaak schieten de kinderfeesten zoals Kerst er dan bij in. 

 

Hoe geweldig is het als het kind dat normaal nooit in de kring kan vertellen dat hij cadeautjes heeft gekregen van de Kerstman, vol trots het klaslokaal inkomt?! Of, hoe fijn is het om een gezin dat het zwaar heeft (gehad) of te maken heeft gehad met ziekte of overlijden een hart onder de riem te steken door een bezoek van de Kerstman. Al enkele jaren proberen wij zo veel mogelijk gezinnen een geweldige ervaring te bezorgen. 

Hoe werkt het?

Let op: aanmelden voor 2020 is niet meer mogelijk. Volgend jaar hopen we deze actie uiteraard weer te kunnen organiseren!

Gezinnen kunnen zich aanmelden (of aangemeld worden) via het onderstaande formulier. Onze vrijwilligers maken een serieuze selectie uit de aanmeldingen, de aanmelders krijgen zo snel mogelijk een reactie. De gezinnen maken kans op een bezoek van de Kerstman of mogen op 19 december op bezoek bij de Kerstman. 

 

Wie mogen zich aanmelden?

In principe mag iedereen zichzelf aanmelden of iemand opgeven, personen die voldoen aan de onderstaande criteria maken een grote kans om daadwerkelijk uitgekozen te worden. 

  • woonachtig in de gemeente Alphen aan den Rijn (incl. Boskoop en Rijnwoude)
  • kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar

 

Aanmelden

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.