Na Sinterklaas komt de Kerstman het land weer in. Met enige regelmaat zijn onze mensen te vinden bij winkelcentra en openbare of besloten evenementen. 

 

Huisbezoek

In navolging van Sinterklaas, gaat de Kerstman nu ook op huisbezoek om cadeautjes bij de kinderen te brengen.


Hieronder kunt u meer informatie vinden. 

De Kerstman op bezoek

Steeds vaker vieren gezinnen kerst met cadeautjes. De Kerstman bleef echter altijd een beetje buiten beeld. Ineens liggen er cadeautjes onder de boom, maar hoe leuk zou het zijn als de Kerstman ze persoonlijk af komt leveren?

 

De Kerstman komt bij gezinnen ongeveer 10-15 minuten op bezoek aan de deur.  Uiteraard vraagt hij of de kinderen lief geweest zijn, en houdt even een praatje met de aanwezigen. Na een fotomoment is het tijd om de cadeautjes achter te laten, en gaat de Kerstman weer naar het volgende gezin. 

 

20 minuten | incl. lekkere traktatie | € 20,00


Videobezoek bij de Kerstman

 

 

Op 22 december is de Kerstman live online, en kan hij ook jullie kinderen toespreken. 

 

10-15 minuten | € 7,50


Mogelijkheden voor bedrijven

 

Uiteraard denken wij graag met je mee voor een bedrijfsbezoek, bijvoorbeeld voor het uitdelen van de kerstattentie. Dit kan bij ons in de Kerst Experience, maar uiteraard ook in de bedrijfskantine of bij elke werknemer aan de deur. 

 

Voor bedrijven leveren wij altijd maatwerk.

 


Reserveren

Via onderstaand formulier kun je een bezoek van de Kerstman aan huis of bij het bedrijf reserveren. Een bezoek aan de Kerst experience voor je gezin reserveer je rechtstreeks in de webshop.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.