Reserveren huisbezoek 2024

 

Vul hier de reserveringsaanvraag in voor een huisbezoek van Sint en zijn Pieten. Bedrijf, instelling of organisatie? Vul dan het bedrijfsformulier in!

 

Procedure

  1. U vult het reserveringsformulier in.
  2. Onze vrijwilligers nemen uw aanvraag in behandeling en proberen het bezoek in te plannen op de door u gewenste tijd. Lukt dit niet, dan nemen we contact met u op. 
  3. Bezoek ingepland? U ontvangt per mail de factuur als reserveringsbevestiging. Op de factuur staat ook de datum en tijd van het bezoek aangegeven. Controleert u deze goed.
  4. De reservering is definitief als de factuur betaald is.
  5. Ruim voor de bezoekdatum ontvangt u een verzoek om bezoekinformatie aan te leveren. Informatie die korter dan 7 dagen voor het bezoek is aangeleverd, komt niet in het Grote Boek van Sinterklaas te staan.

Let op: vanaf 2024 is het niet meer mogelijk om traditionele Pieten te boeken. U kunt er vanuit gaan dat wij zeer ervaren Pieten hebben die vaak door de schoorsteen gegaan zijn, maar het zijn wel roetveegpieten.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

1 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.